YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayseri’De Spinning Ligi Heyecanı

KAYSERİ, Tesisten yararlanan üyelerin katıldığı Spinning Ligi, Talas Spor ve Sosyal Tesislerinde başladı. Aralık ayının sonunda üyelerin kişisel puanlarına göre

Kayseri’De Spinning Ligi Heyecanı

KAYSERİ, Tesisten yararlanan üyelerin katıldığı Spinning Ligi, Talas Spor ve Sosyal Tesislerinde başladı. Aralık ayının sonunda üyelerin kişisel puanlarına göre ilk 3 derecenin belirleneceği Spinning Ligi’nde ay sonunda dereceye giren üyelere de aylık, 2 haftalık ve haftalık üyelikler verilecek. Spinning Ligi'ni başlatan ve Talas Spor ve Sosyal Tesis Sorumlusu İbrahim Büyükyıldız, şöyle dedi:
"Spinning Ligi'ni daha renkli ve rekabet ortamına dökecek bir çalışma yaptık. Bu çalışma 1 ay sürüyor. Ayın başında başlayan lig ay sonunda tamamlanıyor. Birinci olan üyemize 1 ay, ikinci olan üyemize iki hafta, üçüncü olan üyemize de bir hafta üyelik hediye ediyoruz. Spinning Ligi'ne oldukça yoğun ilgi var. Toplamda 22 grupta 740 üyemizin katıldığı seanslarımız yıl boyunca devam edecek."
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Spor Eğitmeni Sevda Köşker ise "Spinning Ligi'nde üyelerimiz rekabet ortamının yanı sıra hem yağ yakıyorlar hem eğleniyorlar hem de günlük streslerinden uzaklaşıyorlar" diye konuştu.
Spinning Ligi'ne katılan üyelerden Nilgün Özpozan da "Yaklaşık bir yıldır Talas Spor ve Sosyal tesisine spora geliyorum. Spinning'i severek yapıyorum. Hem kardiyo için hem de vücutta belirli bölgeleri incelttiği için çok faydalı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kayseri’De Spinning Ligi Heyecanı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler