YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayseri’De Uyuşturucu Ticaretine 2 Tutuklama

KAYSERİ, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen Y.A.'yı yakaladı.

Kayseri’De Uyuşturucu Ticaretine 2 Tutuklama

KAYSERİ, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen Y.A.'yı yakaladı. Bu kişinin üzerinde prezervatif kutusu içerisinde naylon poşete sarılı satışa hazır 5 ayrı alüminyum folyoya sarılı 7.80 gram metamfetamin, 1 adet beyaz kağıda sarılı 0.55 gram toz esrar, uyuşturucu madde kullanımına yarayan 1 cam aparat ile 1 metal çay kaşığı ele geçirildi. Y.A’nın evinde yapılan aramada ise 1 adet reklam broşürüne sarılı vaziyette 2.1 gram gelen metamfetamin maddesi bulundu. Y.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Polis ekiplerinin Kayseri–Malatya karayolundaki uygulamasında ise Kayseri plakalı şehirlerarası yolcu otobüsünün bagajında yapılan aramada, otobüs içerisinde yolcu olarak bulunan A.Y.’ye ait olduğu belirlenen çanta içerisinde şeffaf naylon jelatine sarılı iki ayrı paket halinde 5 kilo 261 gram esrar ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan A.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan, yine Kayseri-Malatya karayolunda yapılan iki ayrı yol uygulamasında, Adıyaman ve Ankara plakalı 2 araçta özel olarak yapılmış bölümlerde 32 bin 600 paket bandrolsüz ve kaçak sigara bulundu. Kaçak sigarayla ilgili olarak F.Ç , Y.T, E.G, N.K ve A.A gözaltına alındı. Bu kişiler, haklarında yapılan yasal işlemin ardından salıverildi.

Kayseri’De Uyuşturucu Ticaretine 2 Tutuklama

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler