YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayseri’De Uyuşturucu Ticaretine 4 Tutuklama

KAYSERİ, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerince, R.P’nin uyuşturucu madde ticaretinde kullandığı ev belirlendi.

Kayseri’De Uyuşturucu Ticaretine 4 Tutuklama

KAYSERİ, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerince, R.P’nin uyuşturucu madde ticaretinde kullandığı ev belirlendi. Bu eve gelerek uyuşturucu madde satın aldıkları şüphesiyle durdurulan Sivas plakalı otomobilde bulunan S.K ve M.L yakalandı. M.L’nin üzerinde yapılan aramada, 0.16 gram metamfetamin, S.K.’nin üzerinde ise 1.70 gram esrar, araç içerisinde 3.80 gram içeriği bilinmeyen beyaz taş halinde bir madde bulundu. Ayrıca, başka bir otomobilde de E.K. E.K ve D.G yakalandı. E.K’nin üzerinde 1 kasatura ve 1 çakı bıçağı, araç içerisinde yapılan aramada ise 1 pompalı tüfek, bu tüfeğe ait 11 dolu kartuş ve 1 kasatura bıçağı ele geçirildi. M.L, E.K ve D.G çıkarıldıkları mahkemece berbest bırakaldı.
Bu arada, uyuşturucu sattığı belirlenen R.P.’nin yakalanması için evine giden polisler kapıyı çaldığında içeriden 1 el silah sesi duyuldu. Polislerin kapı önünde yaptığı ikna çalışmaları sonucu kapı açıldı ve içeride bulunan R.P ile D.D yakalandı. Yapılan aramada, 4 paket halinde satışa hazır 1.75 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda pipet, biri sürgü kısmı bulunmayan 2 tabanca ve bu tabancalara ait 7 adet dolu fişek ve 1 adet boş kovan ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan mahkemeye sevk edilen R.P., D.D, E.K ve S.K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler