YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayseri’deki Kurumların Çalışanları Yeşil Sahalara Iniyor

Kayseri'ye kazandırdığı devasa spor tesisleri ve hayata geçirdiği sportif projeleri ile Kayseri halkına sporu sevdiren...

Kayseri’deki Kurumların Çalışanları Yeşil Sahalara Iniyor

Kayseri'ye kazandırdığı devasa spor tesisleri ve hayata geçirdiği sportif projeleri ile Kayseri halkına sporu sevdiren Büyükşehir Belediyesi, ödüllü kurumlararası futbol turnuvası düzenleyerek yeni bir organizasyona imza attı. Kayseri'deki kurumlar arasında farklı bir rekabet ortamı oluşturacak bu turnuva, Türkiye'nin en büyük tematik parkı Anadolu Harikalar Diyarı'nda düzenlenecek.

Kayseri halkının nefes alma, buluşma ve eğlence mekanı olacak Anadolu Harikalar Diyarı içerisindeki futbol sahaları, Ödüllü 1. Kurumlararası Futbol Turnuvası'na ev sahipliği yapacak. Her yıl geleneksel olarak tekrarlanması planlanan turnuva, 15 Haziran'da başlayacak. Turnuva ile gün boyu masa başında çalışanlar spor yapma şansı bulurken aynı zamanda bir sosyal aktivitenin içinde de yer almış olacak. Maçlar, 3 ayrı halı sahada, 25'er dakikadan 2 devre halinde ve 19.00-21.00 saatleri arasında oynanacak. 1 Haziran'da müracaatları başlayan turnuvaya katılmak isteyenler, 12 Haziran tarihine kadar Kadir Has Kongre Merkezi'ne başvuruda bulunabilecek.

Turnuvaya katılan kurumların, kurum yetkilisi tarafından imzalı oyuncu listelerini turnuva tarihinden önce Kadir Has Kongre Merkezi'ne teslim etmeleri gerekiyor. Turnuvayla ilgili detaylı bilgi, 444 2 899 numaralı telefondan alınabilecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler