YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu'na Kızdığı Için Chp Binasını Kundaklamış

Olcay DÜZGÜN/ KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de CHP Hacılar İlçe binasının kundaklanma olayı ile ilgili gözaltına alınan 24 yaşındaki Nazmi A., sağlık

Kılıçdaroğlu'na Kızdığı Için Chp Binasını Kundaklamış

Olcay DÜZGÜN/ KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de CHP Hacılar İlçe binasının kundaklanma olayı ile ilgili gözaltına alınan 24 yaşındaki Nazmi A., sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderildi.
CHP Hacılar ilçe binasının kundaklanması olayıyla ilgili gözaltına alınan işsiz Nazmi A.'nın basit yaralama, bıçaklama, darp ve devlet malına zarar verme gibi 6 ayrı suçtan sabıkasının olduğu belirlendi. CHP'ye değil, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na kızdığı için olayı gerçekleştirdiğini belirten Nazmi A., polisteki ifadesinin ardından sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi. Sağlık kontrolü çıkışı medya mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan şüpheli adliyeye götürüldü.
KILIÇDAROĞLU'NUN SÖYLEMLERİNİ BEĞENMEMİŞ
Hacılar Emniyet Müdürlüğü ekiplerin tarafından CHP ilçe binasının çevresinde güvenlik kemaraları sayesinde kimliği belirlenen Nazmi A., kısa sürede yakalandı. Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan N.A.'nın babasının CHP üyesi olduğu, kendisinin de yerel seçimlerde CHP müşahidi olarak görev yaptığı belirlendi. N.A., polisteki ifadesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ve FETÖ/PDY konusundaki söylem ve tutumlarını beğenmediğini ve buna tepki olarak, ilçedeki bir akaryakıt istasyonundan 5 litre bidonla benzin aldığı ve ilçe başkanlığını bununla kundakladığını söylediği belirtildi.

Kılıçdaroğlu'na Kızdığı Için Chp Binasını KundaklamışKayseri'de Chp Ilçe Binasının Kundaklandığı Öne Sürüldü (2)Kayseri'de Chp Ilçe Binasının Kundaklandığı Öne Sürüldü (2)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler