YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lys'de Sıkı Arama

- KAYSERİ’de Lisans Yerleştirme Sınavı'nın (LYS) son oturumu olan Edebiyat ve Coğrafya sınavı bugün yapıldı. Uyarılara rağmen saat 09.45’ten sonra gelen

- KAYSERİ’de Lisans Yerleştirme Sınavı'nın (LYS) son oturumu olan Edebiyat ve Coğrafya sınavı bugün yapıldı. Uyarılara rağmen saat 09.45’ten sonra gelen öğrenciler sınav salonuna alınmadı.

ÖSYM tarafından hazırlanan LYS- 3 Edebiyat ve Coğrafya sınavı bugün yapıldı. Saat 10.00’da başlayan ve 120 dakika süren sınavda öğrenciler dün Fen Bilimleri sınavında bugün de son sınav olan edebiyat ve coğrafya alanlarında ter döktü. Sınava girmek için sınavları yapıldığı okullara gelen öğrenciler kimlik ve sınav başvuru belgesinin kontrolü ardından sınav salona alındı.

ÖSYM tarafından açıklanan sınavın başlama saatinden 15 dakika önce binalara alınma kuralı kapsamında öğrencilerin geç kalmaması için görevliler son 5 dakika öğrencilere çağrıda bulundu yaptı. Tüm uyarılara rağmen 09.45’ten sonra gelen öğrenciler sınav salonu yetkilileri tarafından sınava alınmadı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler