YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polisten Yaşlılara Ziyaret

Kayseri Emniyet Müdürlüğü personeli, Yaşlılar Haftası nedeniyle Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nde ikamet eden yaşlıları ziyaret...

Polisten Yaşlılara Ziyaret

Kayseri Emniyet Müdürlüğü personeli, Yaşlılar Haftası nedeniyle Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nde ikamet eden yaşlıları ziyaret etti.

Emniyet mensuplarının ziyaretinde duygulu anlar yaşandı. Düzenli ziyaretlerde de bulunan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne teşekkür eden yaşlılar, hafta nedeniyle kendilerinin unutulmamasından mutlu olduklarını aktardı.

Polis ekipleri, huzurevi ziyareti dışında Hasan Toymaz isimli bir yaşlıyı da evinde ziyaret etti. Ziyaretlerde hazırlanan ikram ve hediyeler kendiler yaşlılara verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler