YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sağlık Kontrolüne Ayakkabısını Çıkarıp Çorapla Gitti

- KAYSERi’de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 26 yaşındaki Ali Yağbasan ile uyuşturucu ticareti suçlamasıyla aranan 20 yaşındaki Vural Aslan, polisle

Sağlık Kontrolüne Ayakkabısını Çıkarıp Çorapla Gitti

- KAYSERi’de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 26 yaşındaki Ali Yağbasan ile uyuşturucu ticareti suçlamasıyla aranan 20 yaşındaki Vural Aslan, polisle girdikleri kovalama sonunda yakalandı. Ali Yağbasan, sağlık kontrolüne ayakkabısını çıkardığı için çorapla götürüldü.
Haklarında kında birçok suçtan yakalama kararı bulunan Ali Yağbasan ve Vural Aslan'un bulunduğu 51 EZ 770 plakalı araç, Hacılar İlçesi'nde polisin yol kontrolünde durduruldu. Polisin kimlik sorduğu şüpheliler, gaza basıp kaçınca, polis ekibi peşlerine takıldı. Kocasinan ilçesi Pozantı Caddesi’ne geldiklerinde araç değiştiren Ali Yağbasan ve Vural Aslan, yol kesen ekipler tarafından İnönü Parkı'nda kıskıvrak yakalandı. Ali Yağbasan'ın üzerinde ruhsatsız bir tabanca bulundu.
Emniyet Müdürlüğü'nde sorgula alınan şüphelilerden Ali Yağbasan’ın kesinleşmiş 6 yıl hapis cezası olduğu, kasten yaralama olaylarına karıştığı belirlendi. Diğer şüpheli Vural Aslan’ın da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla arandığı ortaya çıktı.
Sorgularının ardından Adli Tabipliğe getirilen zanlılardan Ali Yağbasan’ın ayakkabısını çıkardığı için çorap ile muayene getirildi. Burada işlemlerin tamamlanmasının ardından 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler