YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sakatlar Derneği'nden Engelli Öğrenciye Tekerlekli Sandalye

Kayseri’nin Develi ilçesinde faaliyet gösteren Anadolu Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ayhan Aydoğan, 6 yaşındaki engelli...

Kayseri’nin Develi ilçesinde faaliyet gösteren Anadolu Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ayhan Aydoğan, 6 yaşındaki engelli öğrenci Ömer Doğan'a tekerlekli sandalye hediye etti.

Bir yıl içinde 33 engelli aracı dağıttıklarını belirten Ayhan Aydoğan, son olarak Develi Cesarettin Kocatürk İlkokulu öğrencisi Ömer Doğan’a tekerlekli sandalye temin ederek, öğrencinin eğitimini düzenli görmesine yardımcı olduklarını söyledi. Okul idaresi de öğrencinin sıranın tekerlekli sandalyeye göre dizayn edileceğini ve derslerini düzenli olarak takip etmesinin sağlanacağını bildirdi.

Aydoğan, derneğe yapılan müracaatlarda talep edilen 22 tekerlekli sandalyenin yanı sıra bir yıl içerisinde ayrıca 50 ortopedik baston dağıttıklarını ve 40 ortopedik baston için ihtiyaçlarının daha olduğunu dile getirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler