YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sarıoğlan'a Azerbaycan'dan Gelin Geldi

KAYSERİ (AA) - Azerbaycanlı Ayten Mirzelizade, tatil için geldiği Avanos'ta tanıştığı Serkan Koçer ile hayatını birleştirdi.

Azerbaycanlı Ayten Mirzelizade, tatil için geldiği Avanos'ta tanıştığı Serkan Koçer ile hayatını birleştirdi. Çiftin düğünleri Koçer'in memleketi Sarıoğlan ilçesinde gerçekleştirildi. Damat Koçer, yaptığı açıklamada, hafta sonu tatili için gittiği Avanos'ta gezerken Mirzelizade ile tanıştığını söyledi. Mirzelizade ile bir süre internet üzerinden görüşmeye devam ettiklerini anlatan Koçer, "Evlenme teklifi ettiğimde şaşırdı, sonra kabul etti. Kayseri'de evlenmeye karar verdik. Çok mutluyum" dedi. Mirzelizade ise eşinin mükemmel bir insan olduğunu belirterek, Sarıoğlan'a gelin gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler