YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tapu Kadastro 11. Bölge Müdürlüğü’nden Vali Düzgün’e Ziyaret

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 166.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tapu Kadastro 11. Bölge Müdürü H....

Tapu Kadastro 11. Bölge Müdürlüğü’nden Vali Düzgün’e Ziyaret

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 166.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tapu Kadastro 11. Bölge Müdürü H. Erdoğan Büyükboyacı bir heyet ile birlikte, Vali Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti.

Bölge Müdürü H. Erdoğan Büyükboyacı Kayseri’de tapu ve kadastro çalışmaları ve 166. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri hakkında Vali Orhan Düzgün’e bilgi sundu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Düzgün, “Devletimizin en eski teşkilatlarından birisi olan Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, Vatandaşların en çok işlem yaptığı kurumların başında gelmektedir. Tapu Kadastro teşkilatımız kendisini sürekli yenileyerek, Tapu Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) ile vatandaşlarımıza en iyi hizmet ve kolaylığı sağlanmaktadır” dedi.

Bölge Müdürlüğünün müşteri memnuniyeti anketinde, vatandaşların yüzde 99’unun Tapu ve Kadastro Müdürlüklerindeki çalışmalardan memnun olduğunu belirten Vali Düzgün, “Yurt çapında olduğu gibi ilimiz genelinde de Tapu ve Kadastro Müdürlüklerimiz Kalite Belgesi almışlardır. Türkiye genelinde 2012 yılında yüzde 97 olan müşteri memnuniyeti, ilimiz genelinde 2013 yılında tapu hizmetlerinde yüzde yüzde 99’a çıkması sevindirici bir gelişmedir. Herhangi bir şehirden online sistemle tapu işlemlerini gerçekleştirebilmek vatandaşımız için de ciddi bir kolaylık demektir.” dedi.

Vali Düzgün, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 166. kuruluş yıl dönümü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Tapu Kadastro 11. Bölge Müdürlüğü’nden Vali Düzgün’e Ziyaret

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler