YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tomarza'da Sinek Ve Haşerelerle Mücadele

Murat GÜRBÜZLER/TOMARZA Belediye, hava sıcaklığının artması ile birlikte ortaya çıkan sinek ve haşerelerin toplum sağlığını tehdit etmemesi için ilaçlama çalışmalarına başladı.

Tomarza'da Sinek Ve Haşerelerle Mücadele

Murat GÜRBÜZLER/TOMARZA Belediye, hava sıcaklığının artması ile birlikte ortaya çıkan sinek ve haşerelerin toplum sağlığını tehdit etmemesi için ilaçlama çalışmalarına başladı. Belediye Çevre Koruma ve Kontrol ekipleri, başta insanların sıklıkla kullandığı alanlar başta olmak üzere mahalle ve sokak aralarında gece-gündüz ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yetkililer, Çevre Koruma ve Kontrol ekiplerinin temizlik ve ilaçlama çalışması yaptığını, bundan sonra ahırlardaki ve açık alanda karasinek ve sivrisinekle mücadele kapsamında sırt pompası, holder ve ULV ile ilgili bir çalışma yapılacağını söyledi.
Halkın, 661 29 29 numaralı telefonu arayarak, ilaçlanması gereken yerlerle ilgili bilgiler verebileceği ifade edildi.

Tomarza'da Sinek Ve Haşerelerle Mücadele

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler