YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trafik Kazasında Ölen Genç Toprağa Verildi

Kayseri’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Altay kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.Kayseri’nin...

Kayseri’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Altay kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

Kayseri’nin Talas Bulvarı’nda cuma günü gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 38 HZ 935 plakalı otomobil ile kavşaktan ana yola çıktığı ileri sürülen 38 ZY 048 plakalı otomobil çarpışmış ve Mustafa Altay, İsmet A., Ufuk K. ve Özlem E. yaralanmış, ağır yaralı olan Ahmet Altay ise kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Öğretim Üyesi olan Ahmet Altay bu gün kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

Camii Kebir’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ile Ahmet Altay’ın meslektaşları ve arkadaşları ile ailesi katıldı.

Ahmet Altay’ın cenazesi kılınan namazın ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler