YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Sandık Başında

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün, Refika Küçükçalık Ortaokulu'ndaki 2197 numaralı sandıkta oy kullandı.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün, Refika Küçükçalık Ortaokulu'ndaki 2197 numaralı sandıkta oy kullandı. Düzgün, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri'ye ve Türkiye'ye yakışır bir seçim olmasını dilediğini belirtti. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de de oy kullanma işlemlerinin huzur içinde devam ettiğini belirten Düzgün, "İlimiz merkezi, ilçe ve köylerinde toplam 3 bin 210 sandıklı 877 bin vatandaşımız sandıklara giderek oylarını kullanıyorlar. Şu ana kadar Kayseri'de tatsız bir olay yaşanmadı. Kalan süre içinde de olumsuz bir durumun olmasını beklemiyoruz. İnşallah seçim sonuçlarının mahalli idarelerimiz, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. Düzgün, seçim görevlileri ve vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler