YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ziya Eren: Kulüpler Futbolcuların Bonservisi Için Çok Yüksek Rakam Istiyor

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, bazı transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlandığını ve kısa zaman içinde...

Ziya Eren: Kulüpler Futbolcuların Bonservisi Için Çok Yüksek Rakam Istiyor

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, bazı transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlandığını ve kısa zaman içinde açıklayacaklarını belirterek, “Transferde futbolcularla anlaşma aşamasında sorun yok. Ancak kulüpler bonservis bedellerini çok yüksek tutuyor.” dedi.

Süper Lig'e yükselerek Kayseri'ye büyük bir gurur yaşatan Kayseri Erciyesspor Kulübünün yeni yönetimi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Mehmet Özhaseki, "Süper Lig'de iki takımla temsil edilmenin keyfini yaşayacağız." diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren’den yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Özhaseki, “Daha önce iki takımla temsil edilmenin keyfini şehir olarak yaşamıştık." diyerek şunları söyledi:

"İnşallah bu keyfi yeniden yaşayacağız. Kayseri, Türkiye'de ve dünyanın pek çok yerinde başarılamayanı yaptı. İki takımı var ve şehre çok iyi bir stadyum kazandırıldı. Türkçe Olimpiyatları vesilesiyle stadyumun zeminini inceledim ve çok iyi durumda olduğunu gördüm. Her hafta maç yapılacak olması da gözümüzü korkutmuyor. İnşallah önümüzdeki sene çok güzel bir sezon olur.”

Yönetim kurulunu 17'den 9'a düşürdüklerini ifade eden Ziya Eren, böylece daha verimli çalışma imkanı bulduklarını dile getirdi. Yeni sezonu heyecanla beklediklerini söyleyen Eren, transfer çalışmalarına ilişkin çokça sorularla karşılaştıklarını belirtti. Transfer sezonunun resmen yeni açıldığını vurgulayan Eren, görüşülen futbolcularla ilgili bir sıkıntı yaşamadıklarını, ancak bonservis bedellerinin daha da düşürülmesi için bir süre daha beklediklerini dile getirdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler