YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriyeli Hacı Adayları Türkiye'ye Geldi

- İÇ savaşın sürdüğü Suriye'de yaşamını devam ettiren ve hac görevlerini yapmak için Türkiye üzerinden kutsal topraklara gidecek 100 hacı

Suriyeli Hacı Adayları Türkiye'ye Geldi

- İÇ savaşın sürdüğü Suriye'de yaşamını devam ettiren ve hac görevlerini yapmak için Türkiye üzerinden kutsal topraklara gidecek 100 hacı adayı bugün Kilis’in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Türkiye’ye geldi.
İç savaşın devam ettiği ülkelerinden kutsal topraklara gidemeyen Suriyeliler, Hac görevlerini Türkiye üzerinden Suudi Arabistan'a giderek yapmak istedi. Bu talebin Türkiye tarafından kabul edilmesinin ardından kutsal topraklarda hac görevini yerine getirecek 100 kişiden oluşan ilk kafile bugün Öncüpınar Sınır Kapısı’na geldi. Öncüpınar Sınır Kapısı’nda pasaport işlemleri yapılan 100 kişilik kafile daha sonra 2 otobüsle Gaziantep’e hareket etti. Gaziantep'te konaklayacak olan Suriyeli hacı adayları yarın uçakla Suudi Arabistan'a gidecek.
Öte yandan kutsal görevlerini yerine getirecek olan Suriyeli hacı adayları kendilerine bu imkanı tanıdığı için Türkiye'ye teşekkür etti.

Suriyeli Hacı Adayları Türkiye'ye GeldiSuriyeli Hacı Adayları Türkiye'ye GeldiSuriyeli Hacı Adayları Türkiye'ye Geldi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler