YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yoyav'da Kermes Açılışı

Merkezi Ankara'da bulunan Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı (YOYAV) Kilis Şubesi tarafından 10’uncusu gerçekleştirilen kermesin...

Yoyav'da Kermes Açılışı

Merkezi Ankara'da bulunan Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı (YOYAV) Kilis Şubesi tarafından 10’uncusu gerçekleştirilen kermesin açılışı yapıldı.

YOYAV Kilis Şubesi'nde gerçekleştirilen kermes açılışına Kilis Vali Vekili Ahmet Karatepe, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, YOYAV Genel Başkanı İbrahim Ateş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermes açılışında bir konuşma yapan YOYAV Genel Başkanı İbrahim Ateş de, "YOYAV olarak her geçen gün hizmetlerimiz artarak sürüyor. Sizlerin sayesinde bu zamanlara geldik. Türkiye'nin bir çok yerinden gerekli desteği almaktayız. İşadamı ve hayırsever vatandaşlarımız gerekli desteği vermektedir" diye konuştu.

Törende, YOYAV Kilis Şubesi Başkanı Muzaffer Patlakoğlu, YOYAV'ın Kilis'teki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Genel Başkan Ateş tarafından da Vali Vekili Ahmet Karatepe’ye plaket verildi.

Törende Vali Vekili Ahmet Karatepe ile Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut birer konuşma yaptı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler