YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlkokul Öğrencileri Emniyet Müdürlüğü Ve Kütüphane'yi Gezisi

Kırıkkale merkez Eviye Çelebi İlkokulu öğrencileri Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi ile Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.Okul...

İlkokul Öğrencileri Emniyet Müdürlüğü Ve Kütüphane'yi Gezisi

Kırıkkale merkez Eviye Çelebi İlkokulu öğrencileri Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi ile Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Hüseyin Meydaneri ve beraberinde görevli öğretmenler nezaretinde ilk önce İl Halk Kütüphanesini ziyaret eden öğrenciler, burada gördükleri çok sayıdaki kitaplarla tanıştılar. Kütüphane Müdürü Zeliha Atay ile kütüphane personeli tarafından karşılanan öğrenciler, daha çok kitaplarla buluşma ve tanışma fırsatı buldular. Buradaki görevliler, öğrencilere kütüphane hakkında çeşitli bilgiler aktararak, kütüphanede uyulması gereken kurallar, kütüphaneye üye olma gibi daha birçok konular hakkında bilgiler verdiler. Kütüphane Müdürü Atay, yapılan ziyaret dolayısıyla öğrencilere kitap hediye ettti.

Daha sonra öğrenciler Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nün Toplum Destekli Hizmet Büro Amirliği tarafından Emniyet Müdürlüğü'ndeki birimler gezdirilerek birimler hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu. Öğrenciler, ziyaret ettikleri birimlerde merak ettikleri konuları da polislere sorarak bilgi sahibi oldular.

Polisler, huzur ve güveni korumak için çalıştıklarını belirterek, bu görevi yerine getirmek için büyük fedakarlıklarda bulunduklarını güvenlik sistemi sayesinde (MOBESE) Kırıkkale'yi kameralarla izlediklerini ve sistemin huzur ve güvenlik açısından kente büyük katkı sağlandığını belirttiler.

Yapılan ziyaretlerle ilgili olarak Okul Müdürü Meydaneri, ''İlkokul öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz ziyaret oldukça verimli geçti. Öğrencilerimiz ilk defa farkı olarak Emniyet Müdürlüğü'nün önemli birimleri hakkında bilgi sahibi oldular. Kütüphane gezisinde de daha geniş kapsamlı kitapları gören öğrencilerde bu sayede kitaplarla yeniden tanışma ve kitap okuma sevgisi ise yeniden gelişmiş oldu. Önümüzdeki dönemlerde de bu tür ziyaretlerimizi farklı yerlere yapmaya devam edeceğiz. Bizlere yardımcı olan tüm yetkililere teşekkür ederim'' şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler