YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırıkkale Valisi Kolat, İl Halk Kütüphanesini Ziyaret Etti Yetkililerden Bilgi Aldı

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, İl Halk Kütüphanesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, İl Halk Kütüphanesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Kolat, ziyarette yaptığı açıklamada, Kırıkkale kütüphanesinin eserler bakımından zengin olduğunu belirterek, 2013 yılının ilk 2 ayında 26 bin 662 okuyucunun kütüphaneden faydalandığını söyledi.

Süreli yayın bölümü, internet erişim merkezi, ödünç verme bölümü, çok amaçlı salon, sanat köşesi ve idari birimleri gezen Vali Kolat okuma salonunda bulunan anaokulu öğrencileri ile bir süre sohbet etti.

Öğrencilere kitap okumanın önemini anlatan Vali Kolat'a ziyaretinde İl Halk Kütüphanesi Müdürü Zeliha Atay, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er ve diğer yetkililer eşlik etti.

Kütüphane hakkında bilgiler veren Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi Müdürü Zeliha Atay ise kütüphanede 45 bin kitap bulunduğunu belirterek, 2012 yılında kentte kütüphaneden 68 bin ödünç kitap alındığını bildirdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler