YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırıkkale’de cinnet: 2 ölü

Kırıkkale’de cinnet getirdiği iddia edilen koca, eşini öldürdükten sonra hayatına son verdi.

Kırıkkale’de cinnet: 2 ölü

Kırıkkale’de cinnet getirdiği iddia edilen koca, eşini öldürdükten sonra hayatına son verdi.

İddiaya göre, Gündoğdu Mahallesi'nde ikamet eden Aydın Bağoğlu (69) ile eşi Metafet Bağoğlu (45) arasında tartışma yaşandı. Tartışmadan sonra evden ayrılan Metafet Bağoğlu, 2 ay sonra tekrar evine döndü.

Yakmak için aldığı odunları arabaya istiflerken, eşi Aydın Bağoğlu ile tekrar tartışmaya başladı. Bunun üzerine koca Bağoğlu, yanında getirdiği otomatik tüfekle eşine 6 el ateş ettikten sonra hayatına son verdi. Silah sesleri üzerine gelen komşuları, çiftin cansız bedenini görünce polise ve ambulansa haber verdi.

Kısa sürede olay yerine intikal eden polis ekipleri çevreyi güvenlik çemberine aldı. Anne ve babasının öldüğünü gören çocukları ve yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Öte yandan Metafet Babaoğlu, Aydın Babaoğlu'nun ikinci eşi olduğu öğrenildi. İlk eşini 15 yıl önce kaybeden Aydın Bağoğlu'nun önceki eşinden 4, Metafet Babaoğlu'ndan ise biri üvey biri öz 2 çocuğu olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler