YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırıkkale'de Fetö Soruşturmasında 21 Kişi Adliyede

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Kırıkkale, Ankara ve Kütahya'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Kırıkkale'de Fetö Soruşturmasında 21 Kişi Adliyede

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Kırıkkale, Ankara ve Kütahya'da eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda FETÖ örgütü üyesi oldukları ve himmet parası topladıkları gerekçesiyle 21 kişi gözaltına alındı. MKE Kurumu'nda çalışan ve emekli olan zanlılar, ifadelerinden sonra adliyeye sevkedildi. Kırıkkale Adliyesi önünde zanlıların yakınlarının da toplanması sonucu geniş güvenlik tedbirleri alındı.

Kırıkkale'de Fetö Soruşturmasında 21 Kişi AdliyedeKırıkkale'de Fetö Soruşturmasında 21 Kişi Adliyede

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler