YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırıkkale’de Tüp Patlaması

Kırıkkale’de bir evde mutfak tüpünden sızan gazın patlaması sonucu 2 kişi yaralanırken, mutfak adeta savaş...

Kırıkkale’de bir evde mutfak tüpünden sızan gazın patlaması sonucu 2 kişi yaralanırken, mutfak adeta savaş alanına döndü.

Edinilen bilgilere göre, Çallıöz Mahallesi 391. Sokak'ta bulunan 2 katlı bir evin üst katında yaşayan Emine Çalışkan (74), torunu Hakkı Çalışkan (18) ile birlikte kahvaltı yapmak için sabah saatlerinde tüp gaz ocağına çaydanlık koydu. Bir süre sonra ocak çaydanlıktan taşan su nedeniyle söndü. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı mutfakta sıkışan gaz birden alev alarak patladı. Patlamanın şiddetiyle mahalleli sokağa çıktı. Patlamanın Emine Çalışkan’ın evinde meydana geldiğini fark eden mahalleli, Emine Çalışkan ile torunu Hakkı Çalışkan'ı dışarı çıkararak olayı 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadın ve torununun hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili olarak itfaiye ve polis ekipleri evde inceleme başlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler