YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Müezzinoğlu: 78 Milyon Ülke Insanının Hayallerinin Temsilcisiyiz (2)

KIRKLARELİ’NDE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇTI Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli’nde yapımı tamamlanan ağız ve diş sağlığı merkezinin açılışını

Bakan Müezzinoğlu: 78 Milyon Ülke Insanının Hayallerinin Temsilcisiyiz (2)

KIRKLARELİ’NDE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇTI
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli’nde yapımı tamamlanan ağız ve diş sağlığı merkezinin açılışını yaptı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ve Babaeski İlçesi’nde bazı ziyaretlerde bulunduktan sonra ağız ve diş sağlığı merkezinin açılışını yapmak üzere Kırklareli’ne geldi. Bakan Müezzinoğlu’nun gelişinden önce başlayan sağanak yağış nedeniyle merkezin bahçesinde kurulan çadır ve sinevizyon sahnesinde sorunlar yaşandı. Mehmet Müezzinoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, "Yağmur bir taraftan, bir taraftan da ezan seslerinin bereketi ile geldik. İki ay önce ziyaret ettiğim diş merkezinin açılışında sizlerle birlikteyiz. Benim için ayrı bir mutluluk sizler için de hizmet olacak bu mekan sizlere hayırlı uğurlu olsun. Modern teknoloji ile donatılmış, uzman doktor ve hemşireleri ile bu bölgeye sizlere hizmet için Devlet hastanesini de yıl sonuna kadar açmayı hedefliyoruz. Derdimiz Trakya’nın dünden daha güçlü olması, Türk milletinin yarınlarının daha güçlü olması. Merdivenin basamaklarını bir bir çıkıyoruz. İnşallah istikrar içinde çok daha güzel günlere birlikte yürüyeceğiz” dedi.
DİŞLERİNİ KONTROL ETTİRDİ
Bakan Mehmet Müezzinoğlu ile davetliler daha sonra ağız ve diş sağlığı merkezinin kurdelesini keserek, açılışını yaptı. Dişçi koltuğuna oturan Bakan Müezzinoğlu, dişlerini kontrol ettirdi. Dişlerini kontrol eden doktor, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun dişlerinde herhangi bir sağlık probleminin olmadığını söyledi. Bakan Müezzinoğlu, buradaki programın ardından helikopterle Kırklareli’nden ayrıldı.

Bakan Müezzinoğlu: 78 Milyon Ülke Insanının Hayallerinin Temsilcisiyiz (2)Bakan Müezzinoğlu: 78 Milyon Ülke Insanının Hayallerinin Temsilcisiyiz (2)Bakan Müezzinoğlu: 78 Milyon Ülke Insanının Hayallerinin Temsilcisiyiz (2)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler