YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li 15 kişi, AK Parti'ye geçti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Teşkilatından istifa eden 15 kişi, AK Parti Kırklareli teşkilatına geçti.

CHP'li 15 kişi, AK Parti'ye geçti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Teşkilatından istifa eden 15 kişi, AK Parti Kırklareli teşkilatına geçti.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, parti binasında CHP'li bir grubun AK Parti'ye geçmesi nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milletin bağrından çıkan ve millete hizmet etme odaklı bir parti olduğunu söyledi.

Gece gündüz demeden milletin hizmetinde olduklarını belirten Gürşan, ''AK Parti Türkiye'nin partisi. Türkiye'de 7 bölgenin 7'sinde de birinci olan tek parti. 81 vilayet içerisinde 79'unda milletvekili çıkaran tek parti. Ana muhalefet partilerinin bir kısmı Türkiye'nin belli bölgelerinde hiç yoklar'' diye konuştu.

CHP'nin söylendiği gibi ilerici, sosyal demokrat bir parti olmadığını, statükocu, halktan kopuk bir parti olduğunu öne süren Gürşan, şöyle devam etti:

'Milletimize hizmet etmek için buradayız. Demokrasi milletin kendi kendini idare etmesi demektir. Buna karşı bizi Cumhuriyet karşıtı diye suçluyorlar. Cumhuriyet demek millet demek. Cumhuriyetin yanında kuvvetli bir şekilde demokraside olacak, milletin iradesi olacak. Milletten korkmayacaksın, kaçmayacaksın, zamanı geldiğinde millete hesap vermeyi bileceksin. Biz her seçimde milletin önüne gittik. Bu millet bizim her seçimde oylarımızı arttırdı. Türk siyasi tarihinde de böyle bir şey yok.''

''KIRKLARELİ BELEDİYESİNİ ALACAĞIZ''
Milletin derdiyle dertlendiklerini ifade eden Gürşan, önümüzdeki dönemde yapılacak seçimlerde Kırklareli Belediye Başkanlığını alacaklarını ve hizmet nasıl olur herkesin göreceğini kaydetti.

Genel seçimlerin bittiğini, yerel seçime hazırlandıklarını ve belediyelerin AK Parti ile buluşması gerektiğinin vurgulayan Gürşan, ''Kırklareli yeterli hizmeti almalı. Partimize gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. CHP'den bir çok vatandaşımız bana oy verdi. Beni destekleyeceklerini söylüyorlar. Çünkü biz parti ayrımı demiyoruz, herkesin yanında olmaya çalışıyoruz. Kırklareli bizim hepimiz el ele vermeliyiz'' diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Emin Tunç ise, partilerinde yeni üye kayıt sayısının 3 bin 870'e yükseldiğini ve Kırklareli'de 25 bin üyeyi hedeflediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Gürşan, İl Başkanı Tunç, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı ile İl Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden tarafından CHP'den AK Parti saflarına geçen 15 kişiye parti rozetleri takıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler