YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lüleburgaz’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Kırklareli Lüleburgaz’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.Kongre Meydanı'nda düzenlenmesi planlanan tören hava muhalefeti...

Lüleburgaz’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Kırklareli Lüleburgaz’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Kongre Meydanı'nda düzenlenmesi planlanan tören hava muhalefeti nedeniyle Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Kaymakamlığına vekalet eden Kırklareli Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Uzun’un, törene katılan vatandaşları selamlaması ile başlayan tören İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşu ile devam etti.

Törende konuşan Kırklareli Vali Yardımcısı Günay Öztürk, "Türkiye Cumhuriyetin 100. yılında dünyanın en büyük ve güçlü ülkelerinden biri olacaktır" dedi.

Günün anlam ve önemine dair şiirlerin ve kompozisyonların okunduğu törende, halk oyunları gösterileri de sunulurken, tören okulların tören geçidi ile sona erdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler