YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halk Eğitim Merkezi Yaz Kurslarına Başladı

Kırşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Osman Dulkadir, farklı branşlarda yaz kursları...

Halk Eğitim Merkezi Yaz Kurslarına Başladı

Kırşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Osman Dulkadir, farklı branşlarda yaz kursları açacaklarını belirtti.

Kırşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü okulların kapanmasıyla birlikte öğrenciler için yaz kursları açmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Osman Dulkadir, "Okulların tatil olmasıyla birlikte özellikle öğrencilerden enstrüman ağırlıklı kurs talepleri gelmekte. Gitar ve saz başta olmak üzere hemen hemen her türlü enstrüman öğrenimine yönelik kurslar açmaktayız ve bu kursların kayıtları başladı. Bu kurslara kayıt olmak isteyenlerin bizzat müdürlüğe gelerek kayıt olması gerekmektedir. Kayıtların alınmasının ardından biz kursiyerlere SMS yolu ile ileti göndererek kurs ile ilgili gelişmeleri bildiriyoruz." dedi.

Dulkadir, "Ayrıca Bilgisayar, iş makineleri, kepçe operatörlüğü, forklift kurslarımız devam etmekte. Talep olduğu ve yeterli sayıyı bulduğumuz taktirde kursları açıyoruz. Yaz döneminde özellikle öğrencilerin kurs için talepte bulunmaları kursiyer sayısında da gözle görülür bir artışa neden oluyor. Bu durumda bizi oldukça memnun ediyor.” şeklinde konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler