YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan:

Sıdıklı-Sarıyahşi Köprüsünü beraberindeki heyetle birlikte inceleyen Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Kırşehir ve Aksaray’ı Hirfanlı Barajı...

Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan:

Sıdıklı-Sarıyahşi Köprüsünü beraberindeki heyetle birlikte inceleyen Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Kırşehir ve Aksaray’ı Hirfanlı Barajı üzerinde birbirine bağlayacak Sıdıklı-Sarıyahşi Köprüsünün önümüzdeki yılın ilk yarısında ulaşıma açılacağını ve bu köprünün Kırşehir’in geleceği açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ak Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ve İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal ile birlikte köprüde incelemelerde bulunan Milletvekili Aslan, “2007 yılında yapımına başlanan ve geçen yıl Kırşehir bölümü tamamlanan Sıdıklı-Sarıyahşi Köprüsü’nün Aksaray bölümünde yaşanan sıkıntılar nedeniyle projede gecikmeler oldu. Çok şükür bunu da Ulaştırma Bakanlığı yaptığımız görüşmelerden sonra aştık. Bu sorunun da çözülmesi ile Aksaray kısmında da çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Amacımız, köprünün 2013 yılının ilk yarısında hizmete girmesi” dedi.

Milletvekili Aslan, “Hirfanlı Baraj Gölü'nün karşı yakasında bulunan yaklaşık 50 bin kişilik nüfusu, sosyal ve ekonomik olarak Kırşehir'e entegre edecek olan 415 metre uzunluğundaki Sıdıklı-Sarıyahşi köprüsüne ve yoluna büyük önem veriyoruz. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte Kırşehir bölgemizde yollarda iyileştirme çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Bu köprünün hizmete açılması Kırşehir’le Sarıyahşi ve diğer ilçe, belde ve köyler arasındaki sosyal ve ekonomik bağların da artmasına neden olacaktır” şeklinde konuştu.

Alsan, “İnşallah iki tarafın insanları 2013'te buluşacak. Sarıyahşi ve Evren ile köylerde yaşayan vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde Kırşehir'e gelecek. Bu da Kırşehir’in geleceği açısından son derece önemlidir” ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler