YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rektörlükte devir teslim töreni

Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Devir Teslimi Töreni; geçtiğimiz Çarşamba günü, saat 13.00da Bağbaşı Yerleşkesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektörlük devir teslim törenine; Vali Mehmet Ufuk Erden, Garnizon Komutanı Osman Uçar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık''ın yanı sıra ilimizin önde gelen yöneticileri, Ahi Evran Üniversitesi öğretim elemanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı''nın okunmasının ardından törenin açılış konuşmasını Ahi Evran Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Selahattin Salman, yeni Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam''a rektörlük cübbesini giydirerek görevi teslim etti.

Görev tesliminin ardından eski Rektör Prof. Dr. Selahattin Salman, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam''ı yeni görevinden dolayı kutlayarak kendisine bir çiçek armağan etti. Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam ise Ahi Evran Üniversitesi''nin eski Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman''a görev süresi boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı bir teşekkür plaketi ve Kırşehir halısı hediye etti. Karşılıklı hediyelerin verilmesinin ardından Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam''ın ardından Vali Mehmet Ufuk Erden kürsüye teşrif ederek bir kutlama konuşması yaptı.

Tören sonunda Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam için bir sürpriz yaşandı. Törenin onur konuğu olan, Rektör''ün İlkokul Öğretmeni Behiye Ünal sahneye teşrif ederek öğrencisiyle duyduğu gururu ve mutluluğu salondaki davetlilerle paylaştı. Behiye Ünal, yaptığı sıcak ve samimi konuşmayla rektör dâhil olmak üzere salondakilerin duygulu anlar yaşamasına neden oldu.

Konuşmanın ardından Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam, İlkokul Öğretmeni Behiye Ünal''a teşekkür ederek kendisine bir çiçek hediye etti.

Rektörlük devir teslim töreninin ardından Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, eski Rektör Prof. Dr. Selahattin Salman''ı ve konukları makamında kabul etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler