YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TBMM Başkanı Çiçek, Kırşehir'de Ahilik Şed'di kuşanacak

Kırşehir'de düzenlenen Ahilik kutlamaları etkinlikleri ana programına Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek...

TBMM Başkanı Çiçek, Kırşehir'de Ahilik Şed'di kuşanacak

Kırşehir'de düzenlenen Ahilik kutlamaları etkinlikleri ana programına Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı katılacak. Kutlamalara katılacak olan Çiçek, ustalığın simgesi olan Ahilik Şed'di kuşanacak.
Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında, ana kutlamalar yarın çeşitli etkinliklerle yapılacak. Saat 10.00'da kortej yürüyüşüyle başlayacak olan kutlamalar, daha sonra Ahi Stadyumu'nda devam edecek. Kutlamalar hakkında bilgi veren Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, kutlamalara TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın da katılacağını söyledi. Öztürk, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in de Ahi Şed'di kuşanacağını da açıkladı.
Kutlamalara, özellikle esnaf ve sanatkarları davet eden Vali Erden, şunları söyledi: "Dolu dolu bir Ahilik Haftası geçrdik. Yarın ise ana kutlamaları yapacağız. Kutlamalarımıza sayın TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da katılacak. Kutlamalarda sayın Çiçek'e ustalık anlamına gelen Ahilik Şed'di giydireceğiz. Herkesi yarın Ahi Stadyumu'nda yapılacak olan kutlamalara bekliyoruz. Kutlamaların ardından ise akşam Kıraç konser verecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler