YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti Gölcük'te Seçime Hazır

KOCAELİ (AA) - Başkanlığını Hüseyin Şişman'ın yürüttüğü AK Parti Gölcük İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM),  2014 yerel seçimlerine yönelik 150 günlük çalışma programı hazırladı.

Başkanlığını Hüseyin Şişman'ın yürüttüğü AK Parti Gölcük İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), 2014 yerel seçimlerine yönelik 150 günlük çalışma programı hazırladı. SKM'den yapılan açıklamada, Şişman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda AK Parti'nin yerel seçimlerinde izlenecek strateji ve yol haritasınının belirlendiği bildirildi. SKM başkan yardımcıları Levent Değirmenci, Müfit Büyükbaş ve Ömer Uzuner, Program Sorumlusu Mehmet Olhan, Tanıtım Medya Sorumlusu Osman Özdemir, İlçe Sekreteri ve Bilgi İşlem Sorumlusu Emel Kasapoğlu ve İlçe Başkan Yardımcısı Samet Taşdelen'in katıldığı toplantıda 150 günlük program hazırlandı. SKM Başkanı Şişman, bütün çalışmaların titizlikle yürütüldüğüne dikkati çekerek, “Gölcük SKM olarak hata yapma lüksümüz yok. Bütün detayları tek tek gözden geçirerek, herhangi bir aksaklığa neden olmadan, işimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler