YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayaz, iftarda kapalı yüzme havuzunu müjdeledi

Başiskele Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu iftarlı açılış programları tüm hızıyla devam ediyor.

Ayaz, iftarda kapalı yüzme havuzunu müjdeledi

Başiskele Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu iftarlı açılış programları tüm hızıyla devam ediyor. Yoğun bir hafta geçiren Başiskele Belediyesi önceki akşam yine iftar öncesi Yaylacık Mahalle Parkı Muhtarlık Binası, Belediye İrtibat Bürosu, Fatura Ödeme Merkezi ve Spor Kompleksi açılış programı ile birlikte Kartonsan sponsorluğunda bin kişilik iftar yemeği verildi. Birlikte açılan orucun ardından söz alan Başkan Ayaz, Yaylacık Mahallesi sakinlerine yaptığı konuşmasında Başiskele’nin ilk kapalı yüzme havuzunun buraya yapılacağını müjdeledi.

KATILIM YÜKSEKTİ

Başiskele Belediyesi daha önce mevcut yerinde bulunan bu parkı elden geçirerek yenilemiş ve ilave olarak; muhtarlık, spor kompleksi, çocuk oyun gurupları ile KO-MEK binası da yapılarak alan daha da zenginleştirildi. Önceki akşam gerçekleşen açılış programına Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

DOSTLUK KAZANDI

Kurdele kesimi öncesi halı sahada gençlerle bir araya gelen Başkan Ayaz, topun başına geçerek, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Özkar’ın koruduğu kaleye şut çekti. Renkli görüntülerin yaşandığı açılış öncesi futbol şovda ikili 1-1 berabere kalarak yenişemedi. Başkan Ayaz ve mahalle sakinleri daha sonra yapılan işleri birlikte dolaştı. Yayacık Mahalle Muhtarlığının yeni binası önünde başkan Ayaz, mahalle muhtarı Metin İriş ve diğer muhtarlar birlikte toplu olarak fotoğraf çekildi.

İMAR SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Başkan Ayaz, iftar saatine yakın 4 noktadan dağıtılan yemek servislerinin başına geçerek, vatandaşlara yemek dağıttı. Saatler iftar vaktini gösterdiğinde vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Ayaz, yemek sonrası yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “ Bu mahallemizde daha önce yaptığımız toplantılarda imar sorunu vardı. Bununla ilgili çalışmalar yaparak bu sorunu ortadan kaldırmış bulunuyoruz.

ESER BIRAKMAK İÇİN

Sizlerinde gördüğü gibi her mahallemiz hızlı bir yükselişe geçti. Yaylacık Mahallesi birkaç aya kadar daha sosyal bir mahalle olacak. Çünkü buradan sizlere duyuruyorum. Halı sahanın bulunduğu alanın hemen arka kısmına Başiskele’nin ilk kapalı yüzme havuzu yapılacak. Projesi tamamlandı. Burası ilçemizin güzide mahalleleri arasında yer alacak. Bizler yarınlarımıza eser bırakmak için çalışıyoruz.

PRESTİJ CADDE OLACAK

Bunun yanı sıra yine bu mahallede bulunan Kolej Caddesi’nde de yoğun bir çalışma başlatacağız. Yolun üzerinde bulunan elektrik hatları yerin altına alınacak. Bununla birlikte yaya kaldırımları, yol genişletme çalışmalarıyla birlikte bu caddemiz yine prestij caddelerimizden biri olacak. Yoğun bir çalışma ile inşallah bu caddemizi de Kurban bayramına yetiştirmiş olacağız.”

PLAKET VERİLDİ

Başkan Ayaz konuşmasının ardından gecenin oluşmasına katkı sağlayan Kartonsan Genel Müdür Yardımcısı Haluk İber’e teşekkür ederek plaket takdim etti. Muhtar Metin İriş de yaptığı konuşmasının ardından çiçek takdim etti. Başkan Ayaz, bu çiçeği iftara gelen yaşlı hanımefendiye hediye etti. Ardından Hacı Mustafa Özsoy İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Orhan Dursun ile Ak Parti Yaylacık Mahalle Başkanı Recep Bayram Başkan Ayaz’a plaket ve hediye takdim etti.

ÇOCUKLAR SEVİNDİ

Yaylacık Mahallesi’nde gerçekleşen açılışlı iftar programı geç saatlere kadar devam etti. Başkan Ayaz, gecede minikleri de unutmadı. Tüm gençlere birer plastik top hediye etti. Ardından vatandaşlarla yaptığı çay sohbetinde onların istek ve taleplerini dikkatle dinledi. Hem gençler hem de mahalle sakinleri yeni park alanı ve yapılan hizmetler için Ayaz’a teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler