YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bot Faciasında Denizde Kaybolan Kişi Aranıyor

İZMİT(Kocaeli), (DHA)- İZMİT'te, 5 kişinin bulunduğu şişme botun alabora olması sonucu 1 kişi öldü, denizde kaybolan Hakan Uzel'i arama çalışmaları sürdürülüyor. İzmit

Bot Faciasında Denizde Kaybolan Kişi Aranıyor

İZMİT(Kocaeli), (DHA)- İZMİT'te, 5 kişinin bulunduğu şişme botun alabora olması sonucu 1 kişi öldü, denizde kaybolan Hakan Uzel'i arama çalışmaları sürdürülüyor.
İzmit Körfezi'nde 5 kişinin bulunduğu şişme bot dün alabora oldu. Bu sırada bölgeden geçen deniz otobüsü dururken bir görevli denize atlayarak bir kişiyi kurtardı. Çevrede bulunan bir kişi de tekne ile kaza yerine geldi. 4 kişi tekneye alınırken, 1 kişi kayboldu. İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne getirilen 33 yaşındaki Şerafettin Büyükyaşar kurtarılamadı, hayati tehlikesi bulunan 4 yaşındaki oğlu Veysel Büyükyaşar ise, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 6 yaşındaki Sedat Uzel ile 27 yaşındaki Emre Kırlangıç'ın ise tedavisi devam ediyor. Şerafettin Büyükyaşar bugün İzmit Yenidoğan Mahallesi Köşem Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
Botun alabora olması sonucu kaybolan Hakan Uzel'i ise dün akşam saatlerine kadar arama çalışmaları devam etti. Tedavi altındaki Sedat Uzel'in babası Hakan Uzel'i bulmak için bu sabahtan itibaren yeniden arama çalışmaları başladı. Bölgede arama çalışmaları devam ediyor.

Bot Faciasında Denizde Kaybolan Kişi AranıyorBot Faciasında Denizde Kaybolan Kişi Aranıyor

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler