YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dilovası'nda Fabrikanın Deposu Yandı (Yeniden) (2)

Orhan UZUN- Çağla DAŞCI- Murat ÖZGÖL/DİLOVASI Saat 11.00 sıralarında, Dilovası'nda bulunan Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde Yangında fabrikanın çatısı

Dilovası'nda Fabrikanın Deposu Yandı (Yeniden) (2)

Orhan UZUN- Çağla DAŞCI- Murat ÖZGÖL/DİLOVASI Saat 11.00 sıralarında, Dilovası'nda bulunan Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde Yangında fabrikanın çatısı çökerken, büyük hasar oluştu. Yangının kaynak yapıldığı sırada sıçrayan kıvılcımlardan kaynaklandığı iddia edilirken, olay yeri inceleme ekiplerinin yapacağı inceleme sonucunda yangının çıkış nedeni belirlenecek. Yangında ölen veya yaralanın olmaması teselli oldu. GEBKİM Bölge Müdürü Deniz Delioğlu yangının kaynak yapıldığı sırada çıktığının ileri sürüldüğünü belirterek, şöyle dedi:
"Daha henüz bize tam bilgi ulaşmadı. Olay yeri inceleme gelecek. Olay yeri incelemenin yapacağı tespitler sonrasında yangının çıkış nedeni ortaya çıkacak. Hammadde ve depo bölümü yanmış. Şüphelenilen kaynaktan yangının çıktığı söylentileri var. Ne derece doğru bilemiyoruz açıkçası. Sevindiğimiz bir konu var ölü ve yaralı olmaması. Onun dışında tabi bu şekilde yanması çok üzücü, yatırım yapılmış sonuçta. Çatı da çöktü içeride. Üzücü şeyler ama ölü ve yaralı olmaması tesellimiz. Söndürülmüş olması tesellimiz."

Dilovası'nda Fabrikanın Deposu Yandı (Yeniden) (2)Dilovası'nda Fabrikanın Deposu Yandı (Yeniden) (2)Dilovası'nda Fabrikanın Deposu Yandı (Yeniden) (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler