YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Belözoğlu Ile Beşiktaş Taraftarları Gebze Eskihirar'da Feribotta Kavga Etti (2)

5 KİŞİNİN DAHA İFADESİ ALINACAK Eskihisar Jandarma Karakolu'nda ifade veren Emre Belözoğlu'nun kolunda çiziler olduğu, ancak 'iş göremez' raporu bulunmadığı öğrenildi.

Emre Belözoğlu Ile Beşiktaş Taraftarları Gebze Eskihirar'da Feribotta Kavga Etti (2)

5 KİŞİNİN DAHA İFADESİ ALINACAK
Eskihisar Jandarma Karakolu'nda ifade veren Emre Belözoğlu'nun kolunda çiziler olduğu, ancak 'iş göremez' raporu bulunmadığı öğrenildi.
Karakolda Belözoğlu ile birlikte ifade veren İstanbul Başakşehir’li futbolcu Orhan Ak, "Olay sırasında bize saldırdılar. Belimde ruhsatlı silahım vardı, yere düştü. Şarjörü takılı değildi" dedi. Belözoğlu ve Ak, işlemlerin ardından karakoldan ayrılırken, olayla ilgili Emre Belözoğlu'na saldırdığı ileri sürülen M.C.'ye ait cipte bulunan 5 kişinin de savcılık tarafından ifadesinin alınacağı belirtildi.
MAĞAZA AÇILIŞINA GİDİYORDU
Bursa'da mobilya mağazasının açılış törenine katılmak için İstanbul'dan gelirken, Eskihisar'da, Beşiktaş taraftarlarıyla kavga eden Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun yaşadıkları, açılış törenine katılmak için gelenleri üzdü. Mobilya mağazası, Belözoğlu'nun katılamadığı tören sonrası hizmete girdi.
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun bacanağı olan Mustafa Çetinkaya'nın, Bursa- Yalova karayolu üzerindeki mobilya mağazasının törenine Emre Belözoğlu da katılacaktı. Saat 14.30'da yapılacak olan açılışına beklenen Emre Belözoğlu'nun, Eskihisar'dan gelirken Akhisar deplasmanına giden bir grup Beşiktaş taraftarı ile yaşadığı olaylar, Belözoğlu'nu açılışa bekleyen davetlileri üzdü. Mobilya mağazası Belözoğlu'nun şikayetçi olması sonucu Eskihisar Jandarma Karakolu'nda ifade vermek için gitmesi nedeniyle katılamadığı tören ile hizmete girdi.
Açılışta gazetecilere açıklama yapan Emre Belözoğlu'nun bacanağı Mustafa Çetinkaya, "Maalesef günümüzde futbolun, özel hayata aksettirdiğini duymak bizi fazlasıyla üzdü. Emre kardeşimiz de böyle bir olaya maruz kaldı. Çok fazla büyütülecek bir şey değil. Sadece Akhisar maçına giden Beşiktaş taraftarları Emre Belözoğlu'na sözlü sataşması sonucu yaşanan tartışma. Törene katılamayacak. Çok isterdik katılmasını. Kendisi de benim bacanağım olur. Gelmeyi çok istemişti. Böyle bir olaydan sonra maalesef gelemiyor. Kendisi ile görüştüm. Akhisar maçına giden 15-20 kişilik Beşiktaş taraftarının sözlü sataşması olmuş" dedi.

Bülent CİVANOĞLU/BURSA (DHA)-

Emre Belözoğlu Ile Beşiktaş Taraftarları Gebze Eskihirar'da Feribotta Kavga Etti (2)Emre Belözoğlu Ile Beşiktaş Taraftarları Gebze Eskihirar'da Feribotta Kavga Etti (2)Emre Belözoğlu Ile Beşiktaş Taraftarları Gebze Eskihirar'da Feribotta Kavga Etti (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler