YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbol: Hazırlık Maçı

KOCAELİ (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor'un Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gebzepor ile yaptığı hazırlık maçı, 1-1 sona erdi.

KOCAELİ - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor'un Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gebzepor ile yaptığı hazırlık maçı, 1-1 sona erdi. Gebze Alaettin Kurt Stadı'nda oynanan maçı, Volkan Kırbaş, Samet Malkoçoğlu ve Çağlar Yıldızdal yönetti. Karşılaşmanın ilk dakikalarında rakibine oranla üstün bir futbol sergileyen Gebze temsilcisi, maçın 22. dakikasında Kaan'ın serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti. Daha sonra oyunda dengeyi kuran Kocaeli Birlikspor, 34. dakikada Üstün'ün attığı golle 1-1'lik beraberliği sağladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde iki takım da girdiği pozisyonları golle sonuçlandıramayınca maç, 1-1 sona erdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler