YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gazinin Vücudunda 4 Yıl Sonra Fark Edilen 8'inci Mermi Çıkarıldı

Mesut IŞIK-Büşra KAYA/GEBZE Uğur Özkan uğradıkları saldırının ardından Van Askeri Hastanesi'nde birçok ameliyat geçirdi. Vücuduna saplanan kurşunlardan 7'si çıkarıldı ve daha

Gazinin Vücudunda 4 Yıl Sonra Fark Edilen 8'inci Mermi Çıkarıldı

Mesut IŞIK-Büşra KAYA/GEBZE Uğur Özkan uğradıkları saldırının ardından Van Askeri Hastanesi'nde birçok ameliyat geçirdi. Vücuduna saplanan kurşunlardan 7'si çıkarıldı ve daha sonra da sağlığına kavuşup terhis edildi. Aradan 4 yıl geçti, Özkan sol bacağının dizi ile kalçası arasındaki bölümündeki ağrılar nedeniyle hastaneye gitti. Yapılan kontrollerde şikayetçi olduğu yerde bir kurşun çekirdeği olduğu tespit edildi. Gazi er Uğur Özkan, hastanede amaliyat oldu ve kurşun çıkarıldı.
Uğur Özkan, 26 Haziran 2011 tarihinde görev dönüşü Saray ilçesine bağlı Örenburç köyü yakınlarında araçlarının teröristlerce pusuya düşürülüp çapraz ateşe maruz kaldıklarını belirterek yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Çıkan çatışma sonunda bir astsubayımız şehit olurken ben ve 2 arkadaşım da ağır şekilde yaralandık. Yaralı olarak kurtulduğumuz bu çatışmadan sonra bizi hemen Van Askeri Hastanesi'ne götürdüler ve burada tedavi altına aldılar. Yapılan ameliyatlar neticesinde vücuduma isabet eden 7 kurşun çıkarıldı ve 1 aylık erken terhis oldum. Terhis olduktan sonra tedavime de İstanbul GATA’da uzun süre devam ettim. Ara sırada ağrılarım oldukça hastaneye gidiyordum. Bundan 7 ay önce evlendim. 3-4 ay önce de sol bacağımın kalça ile diz arasında kalan bölümünde ağrılarım arttı. Şişme başlayınca eşimin ısrarı üzerine ilk önce Darıca'da bir hastaneye gittim. Buradaki doktora şikayetimi anlatınca, bana ayağında yağ bezesi var onun için şiş önemli değil dilerek eve gönderdi. Birkaç gün sonra ağrılarım daha da arttı. Ailemin isteği üzerine Gebze'de özel bir hasteneye gittim. Burada yapılan tetkikler sonucu sol ayağımda bir kurşun olduğu fark edildi. Hemen beni ameliyata aldılar ve sol bacağımdaki çatışmadan kalan 8'inci mermi de çıkarıldı’’ dedi.

Gazinin Vücudunda 4 Yıl Sonra Fark Edilen 8'inci Mermi Çıkarıldı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler