YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gebze'yi Karıştıran Fotoğraf

GEBZE Kocaeli'de yayınlanan yerel Bizim Kocaeli Gazetesi'nde, 'AKP binasında seks skandalı' başlığı ile yayınlanan haber ortalığı karıştırdı. Bir partilinin toplantı odasına kadın

GEBZE Kocaeli'de yayınlanan yerel Bizim Kocaeli Gazetesi'nde, 'AKP binasında seks skandalı' başlığı ile yayınlanan haber ortalığı karıştırdı. Bir partilinin toplantı odasına kadın getirip masasının üzerinde birlikte olduktan sonra bunu hava atmak amacıyla arkadaşlarına göstermek için kadının çıplak fotoğrafını çektiği ileri sürüldü.
Dün gece yayınlanan bu haber üzerine 6 ay önce partinin ilçe gençlik kolu yönetiminden ihraç edilen S.M., kadın arkadaşı D.A. ile B.K. adlı bir kişiyi gözaltına aldı. 3 kişi savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada ise bunun, "Ak Parti’nin yıpratılması ve kamuoyu önünde küçük düşürülmesi adına yapılan çirkin komplo" olduğu belirtildi. Açıklamada, "Geçmişte kısa bir dönem mahalle teşkilatlarımızda görev yapan iki isim hakkında sorumsuz tavırları ve parti disiplinine aykırı tutumları nedeniyle istifaları istenmiş ve istifaları alınarak parti ile ilişikleri kesilmiştir. Aynı kişilerin partimiz aleyhine kin ve nefret söylemi içinde oldukları, sosyal medya hesaplarında iş bu nefret söylemlerinin dışa vurumunu gösterir paylaşımları olduğu da görülmüştür" denildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler