YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kartepe Belediye Meclisi’nde İmar Görüşüldü

Kartepe Belediye Meclisi’nin temmuz ayı toplantısında imar konularının yer aldığı gündem maddeleri tek tek görüşülerek...

Kartepe Belediye Meclisi’nde İmar Görüşüldü

Kartepe Belediye Meclisi’nin temmuz ayı toplantısında imar konularının yer aldığı gündem maddeleri tek tek görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın başkanlık ettiği temmuz ayı meclis toplantısı belediye hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirdi. 14 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısına meclis üyeleri Engin Çakmak, Atilla Altınkaya ve Muharrem Genç dışında eksiksiz katılım sağlandı.

Kartepe Belediye Meclisi bir önceki tutanak özetlerini okuyup oyladıktan sonra raporları tek tek görüştü. Plan ve Proje Müdürlüğü’nün Eşme mevkii 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğine itirazların da yer aldığı imar komisyonu raporları oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda Plan Proje Müdürlüğü’nün 4 teklifi imar ve şehircilik komisyonuna havale edildi. Teklif maddeleri arasında yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Kartepe Belediyesi Memur ve Sözleşmeli Personel için Performans Değerlendirme Yönetmeliği, Derece ve Unvan Değişikliği ile Sözleşmeli Personel Çalıştırılması ve Ücretlerinin Belirlenmesi ile ilgili yazılarda tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler