YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kartepe'de Kar Kalınlığı 15 Santime Ulaştı

İZMİT Kocaeli bölgesinde dün 15 derece dolayında olan hava sıcaklığı gece deniz seviyesinde 4 dereceye kadar düştü. Samanlı Dağları'nın bölgede 1850

İZMİT Kocaeli bölgesinde dün 15 derece dolayında olan hava sıcaklığı gece deniz seviyesinde 4 dereceye kadar düştü. Samanlı Dağları'nın bölgede 1850 metrelik zirvesiyle en yüksek kesimi olan Kartepe'de ise hava sıcaklığı eksi 4 dereceye kadar indi. Gece yarısından itibaren de zirvede ve otel bölgeasinde yoğun kar yağışı başladı.
Geçtiğimiz 22 Kasım'da da yoğun kar yağışı alan ancak birkaç gün sonra eriyen Kartepe'de bugün başlayan ve sabah saatlerinde 15 santime ulaşan kar yağışı, yılbaşı rezervasyonlarına devam eden zirvedeki Kartepe Green Park Rosort Otel işletmecileri ile bölgedeki diğer işletmecilerin yüzünü güldürdü.
Kartepe'de kayak yapılabilmesi için kar kalınlığının en az 80 santime ulaşması gerekiyor. Şu anda sadece 15 santim kar olduğundan kayak ve diğer kış sporlarını yapmak mümkün olmuyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler