YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocaeli'de Esrar Operasyonu

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından düzenlenen operasyonla 2 bin 187 kök hint keneviri,...

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından düzenlenen operasyonla 2 bin 187 kök hint keneviri, 540 gram esrar maddesi ve bir miktar kenevir bitkisi tohumu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, aldıkları bir istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Derince'ye bağlı Terziler köyünde kenevir yetiştirildiğini tespit etti. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda Çanakçı Derezi mevkii ormanlık alan içinde 2 bin 187 kök hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Ü.D. isimli şahsın evinde yapılan aramalarda 540 gram kubar esrar maddesi, bir miktar kenevir bitkisi tohumu ve bir adet tabanca ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen Ü.D. İzmit C tipi cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler