YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocaeli'de Işid Operasyonu; 7 Gözaltı (2) - Yeniden

Sayın Yazıişleri müdürlerine 'Kocaeli'nde DHKP-C operasyonu: 7 gözaltı' başlıklı haberimizde gözaltına alınanların yanlışlıkla DHKP- C'li olduğu yazıldı. Kaynağından yapılan düzeltmeyle haberimizi yeniden

Kocaeli'de Işid Operasyonu; 7 Gözaltı (2) - Yeniden

Sayın Yazıişleri müdürlerine
'Kocaeli'nde DHKP-C operasyonu: 7 gözaltı' başlıklı haberimizde gözaltına alınanların yanlışlıkla DHKP- C'li olduğu yazıldı. Kaynağından yapılan düzeltmeyle haberimizi yeniden geçiyoruz.
------------
YENİDEN

İZMİT Kocaeli polisinin dün sabaha karşı İzmit, Gebze, Dilovası ve Çayırova ilçelerinde yaptığı PKK-KCK operasyonunda gözaltına alınan 13 kişiden 9'u adliyeye sevkedildi ve tamamı serbest bırakıldı. Bu sabah il genelinde IŞİD'e yönelik operasyonda da önceden belirlenen adreslere yapılan baskınlarda 7 kişi gözaltına alındı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden öğlen saatlerinde yapılan açıklamada, "IŞİD terör örgütünün muhtemel eylem ve faaliyetlerinin engellenmesine yönelik" olduğu vurgulanan operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden birinin yabancı uyruklu olduğu da belirtildi. Gözaltına alınan 7 kişiyle ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtilirken, yabancı uyruklu kişinin hangi ülke vatandaşı olduğu konusunda bilgi verilmedi.
Bu arada Kocaeli polisi dün gece kentin değişik noktalarında genel asayiş uygulaması yaptı. D-100 karayolunda da gerçekleştirilen bu uygulamada yüzlerce araçta arama yapıldı, kimlik kontrolleri gerçekleştirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler