YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocaeli'nde gömülü bebek cesedi bulundu

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde Ehli Beyt Camii yanında 1 günlükken öldürülerek parka gömülmüş bir bebek cesedi...

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde Ehli Beyt Camii yanında 1 günlükken öldürülerek parka gömülmüş bir bebek cesedi bulundu. Bebeğin 1 ay önce buraya gömüldüğü ileri sürülüyor.
Kocaeli'nde Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi´nde bulunan Ehli Beyt Camii´nin yanındaki parkta çocuklar oyun oynadıkları sırada, köpeklerin kazarak topraktan çıkarttığı çürümeye yüz tutmuş cesedi gördü. Cesedin ortaya çıkmasından sonra çocuklar durumu çevre sakinlerine söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin, bölgedeki hastane ve sağlık ocaklarında yaptıkları araştırma sonucunda cinayetin faillerini 1 saat içinde yakaladığı öğrenildi.
İsmi öğrenilemeyen cinayet zanlısı anne ve kızının polisteki sorgularının ardından mahkemeye çıkartılması bekleniyor. Olayla ilgili ayrıntılı bilgi elde edilemezken, faillerin çocuğun gömüldüğü yere çok yakın bir yerde oturduğu belirtildi.
Cinayeti işleyen bayanın, çocuğu babasından gizlemek için bu yönteme başvurduğu ileri sürülüyor. Cinayeti işleyen zanlı anne ve anneannenin ruh sağlığının yerinde olmadığı iddia ediliyor. Bu arada 1 günlükken öldürülen bebeğin cesedinin 1 aya yakındır parkta bulunduğu ileri sürülüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler