YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KUZEY MARMARA OTOYOL PROJESİ YAPIM İŞLETİM VE DEVİR İHALESİ 6 MART 2015'DE YAPILACAK (2)

"PARTİNİ BİLE İDARE EDEMİYORSUN SUÇU MİT’E ATIYORSUN" Gebze'de inceleme ve ziyaretlerde bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri lşık, Mollafenari, Denizli, Cuma

KUZEY MARMARA OTOYOL PROJESİ YAPIM İŞLETİM VE DEVİR İHALESİ 6 MART 2015'DE YAPILACAK (2)

"PARTİNİ BİLE İDARE EDEMİYORSUN SUÇU MİT’E ATIYORSUN"
Gebze'de inceleme ve ziyaretlerde bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri lşık, Mollafenari, Denizli, Cuma ve Kadıllı Köyü'ne giderek burada köylülerle sohbet etti. Bakan Fikri Işık'a bu ziyaretlerinde Milletvekili M.Ali Okur, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ve partililer eşlik etti. Denizli Köyü'nde de hükümetin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Bakan Işık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun MİT’in özel bir grup kurarak CHP’yi karıştırmak istediğine dair iddialarını hatırlatması üzerine şunları söyledi:
"MİT’in CHP’yi karıştıracak teknolojisi yok. Bayın Kılıçdaroğlu her aklına geleni söylediği için, Sayın Kılıçdaroğlu'nu dinlemeye gerektiren durum söz konusu olmaz. Ama kafadaki, akıldan geçenleri çözecek bir cihaz henüz geliştirilmedi. Onun için bu çok talihsiz bir açıklama. Hukuk devletinde hiç kimsenin yasa dışı bir şey yapması; MİT de olsa, Emniyet de olsa asla kabullenilmez. Ama böyle bir şeyi ortaya koyan ana muhalefet lideri mutlaka delillerini ortaya koymak durumunda. Sen partini idare edemiyorsun suçu Mit’e atıyorsun."
Bakan Işık, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce "En kolay iş ülkeyi yönetmek" dediğini ifade ederken, "Bunu söyleyen kişi kendi partisini yönetemez konumda. Her gün parti içerisinde çok şiddetli tartışma, kopmalar var, parti içerisindeki kopuşu engellemek için bir düşman lazım her halde sayın Kılıçdaroğluna. O da şimdilik MİT. Bakalım yarın kim olacak" dedi. Işık, şöyle devam etti:
"Sayın Kılıçdaroğlu her aklına geleni söylediği için zaten, sayın Kılıçdaroğlu’nun hangi konuda ne düşündüğünü herkes biliyor. MİT’in bunun için bir çalışma yapmasına gerek yok. Ama aklına gelmeyen şeyleri de tesbit edecek bir cihaz henüz keşfedilemediği için MİT’in bu noktada zaten bir şey de yapacağı yok.Ya dediğim gibi çok ciddi bir ironi var burada. Kendi iç tartışmalarını örtmenin, partiyi de özellikle seçim öncesinde ortaya çıkacak daha büyük tartışmalarının önüne geçmenin çok ucuz ve basit bir yöntemi. Türkiye bu tip şeyleri çok gördü. Yani bu CHP’de sayın Kılıçdaroğlu'nun hangi duruma düştüğünün bir göstergesi. Yani yazık ana muhalefet doğrusu büyük bir talihsizlik."

KUZEY MARMARA OTOYOL PROJESİ YAPIM İŞLETİM VE DEVİR İHALESİ 6 MART 2015'DE YAPILACAK (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler