YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ne Olduğunu Bilmeden 40 Bin Euro Değerindeki Cihazı Çaldılar

Büşra KAYA / GEBZE Hırsızlık yapmak amacıyla İstanbul’dan Gebze’ye gelen M.Y., Y.D. ve S.K., Köşklüçeşme Mahallesi’nde bazı araçların çamlarını kırarak içerisinde bulunan malzemeleri çaldı.

Ne Olduğunu Bilmeden 40 Bin Euro Değerindeki Cihazı Çaldılar

Büşra KAYA / GEBZE Hırsızlık yapmak amacıyla İstanbul’dan Gebze’ye gelen M.Y., Y.D. ve S.K., Köşklüçeşme Mahallesi’nde bazı araçların çamlarını kırarak içerisinde bulunan malzemeleri çaldı. Şüpheliler bir araçtan, Türkiye’de sadece 5 adet bulunduğu belirtilen ve Sağlık Bakanlığı'nın özel izniyle bir firma tarafından ABD'den ithal edilen, fabrika bacalarından çıkan zehirli gazlar ile emisyon değerlerinin ölçülmesinde kullanılan 40 bin euro değerindeki cihazı da çaldı.
Hırsızlık olayının ardından harekete geçen Gebze ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüphelileri bir işyerinin güvenlik kamerası kaıtlarını inceleyerek tesbit etti. Daha önceden de sabıkaları olduğu anlaşılan M.Y., Y.D. ve S.K., İstanbul Kartal’da bir eve yapılan baskında yakalandı.
Şüpheliler, çaldıkları malzemeler arasında bulunan ölçüm cihazının ne işi yaradığını ve fiyatını bilmediklerini söyledi. Cihaz ve diğer araçlardan çalınan çok miktarda eşya, daha sonra sahiplerine teslim edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler