YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pompalı tüfekle öldürüldü

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde Temmuz ayında işlenen cinayetin görüntüleri ortaya çıktı.

Pompalı tüfekle öldürüldü

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde Temmuz ayında işlenen cinayetin görüntüleri ortaya çıktı. 18 yaşındaki genç, yanındaki üç arkadaşı ile gittiği bir akaryakıt istasyonunda tartışma sonucu akaryakıt istasyonunun sahibi tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

Kameralara yansıyan olayda gencin vurulduktan sonra yerde tekmelendiği görülüyor.Edinilen bilgi ve iddialara göre, Dilovası ilçesinde 3 Temmuz günü gece saatlerinde Serdar Özbey (18) isimli şahıs yanındaki üç arkadaşı ile birlikte dışarı dolaşmaya çıkan gençler, gittikleri bir akaryakıt istasyonunda işletme sahibi T.A. ile tartışmaya başlıyor. Tartışma sonucu ofisinden pompalı tüfeğini alan T. A., Serdar Özbey’in arkadaşına doğrulttuğu tüfeği ile iki el ateş etti ancak tüfek tutukluk yaparak ateş almadı. O sırada otomobilden inen Özbey’e tüfeği doğrultan T.A. tek el ateş ederek Özbey’i kalbinden vurdu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Özbey, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Cinayet anı ofis içerisinde bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Akaryakıt istasyonuna yanaşan bir araçtan inen bir kişi iddialara göre tuvalete gitti. O sırada işletme sahibi T.A. istasyonda duran aracın yanına giderek içerisinde bulunan Serdar Özbey ve iki arkadaşı ile bir şeyler konuşup tartışmaya başlıyor.

İddiaya göre Serdar Özbey’in T. A.’ya bıçak çekmesinin ardından, T. A. hızla ofise girerek pompalı tüfeğini doldurup dışarı çıkıyor. Görüntülerde Özbey’in tuvaletten dönen arkadaşına iki el ateş eden T. A.’nın tüfeği tutukluk yaparak ateş almıyor. O sırada araçtan inip T. A.’ya yaklaşan Özbey, kalbine isabet eden tek kurşunla yere yığılıyor. Yere yığılan Özbey’e T. A.’nın oğlu olduğu iddia edilen şahıs tekme atmaya başlıyor.

Olay yerine koşan iki vatandaş olayı görüp şahısları olay yerinden uzaklaştırıp yaralı gence müdahale ederken, olay yerine kısa sürede polis sevk edildi. T. A olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınırken. Ambulansla hastaneye kaldırılan Serdar Özbey, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayeti işleyen T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olayla ilgili baba Ali Özbey, ''Sabah 5 civarında polis kapıma geldi ve ilk önce Serdar Özbey adam vurdu dediler” diyerek şunları ifade etti:“Bana oğlumun öldüğünü söylemediler. Hanım falan duymasın diye dışarı aldılar beni. Dışarıda oğlunuz rahmetli oldu dediler. ‘Adli tıpta sizin oğlunuz olup olmadığını kanıtlamanız lazım’ dedi polisler. Bende buradan İstanbul Adli Tıpa gittim. Oğlumu akşam saat altıda gördüm. Daha sonra çocuğumu defnettim. Defnettikten sonra arkadaşlarını buldum. Arkadaşlarının dediklerine göre, Bayramoğlu'na gittiklerini, sahilde oturduklarını ve oradan da gezme amacıyla çıktıklarını öğrendim. Dilovası tarafında gezerken benzinliğe tuvalete girme amacıyla gitmişler. Arkadaşı tuvalete giriyor. Daha sonra benzinliğin sahibi T. A. denilen şahıs geliyor ve taksinin şoförüyle konuşuyor. Ondan sonra benim oğlanla konuşuyor. Bir ağız atışması olmuş orada. Tuvalete giden çocuk geri gelirken T. A. denilen şahıs tüfeğe mermileri doldurup, tuvaletten gelen çocuğa iki el ateş ediyor. Fakat tüfek tutukluk yapıyor ve ateş almıyor. Daha sonra benim oğlan, ‘Çocuğu niye vuruyorsun’ diye yanına yanaştığında tüfeği benim oğlana doğrultup, tam kalbinden vuruyor. Bu kaza falan değil resmen vuruyor. Kendisi mahkemede iki sefer yere ateş ettim diyor. Hakimlerin, savcıların bu görüntüleri seyredip adil ceza vermesini istiyorum. Şahıs, ‘Ben kazayla vurdum’ diyor. ‘Vurmak istemiyordum’ diyor. Görüntülerde de hepsi belli. Ben kanun yerini bulsun diyorum. Kavga esnasında bir dokunma, el iletişimi yok. ‘Camı açtı bıçak salladı’ diyor. Ama bıçak falan görülmüyor. Benim oğlanı vurduktan sonra tekrar yerde yatan oğluma tekme ile vuruyor. Hastaneye götürme duygusu varsa götürürlerdi. Ama bunlarda acıma duygusu yok. Çünkü öldürme teşebbüsleri var bunların. Baba oğul bir olup çocuğumu öldürüyorlar. Büyük çocuğu geldiği anda hastaneye götürüyorlar. Oğlum hastaneye geldiğinde vefat ediyor. Bir küfürle kavga etmekten adam öldürülmez. Soygunculuğa gitse bu insanların silahı, bıçağı, sopası olur. Elinde hiçbir şey yok, üzerinde çıkan bir şey de yok.”Üç çocuk babası Ali Özbey durumdan duyduğu üzüntüyü anlatırken, bir tartışma sonucu oğlunun öldürülmesine inanamadığını ifade etti. Baba Özbey, yargının gücüne ve adil olan cezanın verileceğine inandığını ifade etti. Olayın mahkemesi devam ediyor.

Pompalı tüfekle öldürüldü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler