YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TIR'IN ÇARPIP KAÇTIĞI OTOMOBİLDE 2 KİŞİ YARALANDI

İZMİT Kaza, dün saat 23.30 sıralarında D-100 Karayolu üzerinde  Kartepe İlçe İtfaiye Grubu binası karşısında meydana geldi. İzmit yönüne gelen İlyas S.

TIR'IN ÇARPIP KAÇTIĞI OTOMOBİLDE 2 KİŞİ YARALANDI

İZMİT Kaza, dün saat 23.30 sıralarında D-100 Karayolu üzerinde Kartepe İlçe İtfaiye Grubu binası karşısında meydana geldi. İzmit yönüne gelen İlyas S. yönetimindeki 34 ABM 72 plakalı otomobile plakası alınamayan hızla geçen bir TIR çarptı. TIR şoförü çarpmaya rağmen uzaklaşırken, hurda haline gelen otomobili kullanan İlyas S. ve yanında bulunan İsmail A. yaralandı.
Kaza ardından sevk edilen itfaiye ve 112 sağlık ekipleri, araçta sıkışan 2 yaralıyı çıkardı. Kaza nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapanırken, polis ekipleri otomobile çarptıktan sonra kaçan TIR'ı belirlemek için araştırmalarını sürdürüyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler