YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

14 Mart Tıp Bayramı

 Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi ev sahipliğinde 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle "Cübbe Giyme, Bilimsel ve Sosyal Aktivite Ödül Töreni" düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi ev sahipliğinde 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle "Cübbe Giyme, Bilimsel ve Sosyal Aktivite Ödül Töreni" düzenlendi. SÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şahin, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende, Türkiye'deki sağlık sektörünün dünyanın önde gelen sektör temsilcileriyle rekabet edebilecek durumda olduğunu söyledi. Sağlık sektörünün, bu rekabet düzeyine gelmesinin temelinde, hekimlerin bireysel başarısı olduğunu aktaran Şahin, "Her ne olursa olsun bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Özveriyle, fedakarlıkla hastalarımıza şifa dağıtmaya çalışacağız. Çünkü bu mesleği icra etmenin tadına varan, hazzını alan bir insan başka hiçbir şeyde bu hazzı almaz" dedi. SÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı ise son yıllarda artan hekimlere yönelik şiddet olaylarının kaygı verici olduğunu dile getirdi. Konuşmaların ardından SÜ İletişim Fakültesi Süha Arın Kısa-ca Film Atölyesi tarafından hazırlanan kısa film gösterimi yapıldı. Tören, 2013 yılında profesör ve doçent unvanı alan öğretim üyelerine cübbelerinin giydirilmesi ile son buldu. Programa, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yaşar Şen, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler