YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akıllı Sarı Basın Kartı Önerisi

 Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, sarı basın kartlarının akıllı hale getirilmesi önerisinde bulundu.

Basın İlan Kurumu tarafından verilen kartlara çipler takılsa, söz konusu iller ve hizmet alanları için gerekli kodların yüklemesi yapılsa meslektaşlarımızın işlerini daha kolay çözmeleri mümkün olacaktır. Böylece sarı basın kartı sahibi meslektaşımız, bu karta ek olarak İstanbul'da farklı Anadolu'nun başka şehrinde farklı kart çıkarmak ve işlem yapmak zorunda kalmayacaktır. BYEGM'in bu soruna kısa zamanda çözüm üreteceğine inanıyoruz." Arslan, basın mensuplarının bazı hizmetlerden yararlanabilmeleri için çalışmaların devam ettiğini, bu çerçevede TTNET Genel Müdürlüğü ile sabit ve mobil internet erişimi konusunda neler yapabileceklerini müzakere ettiklerini dile getirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler