YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akşehir Belediyesi Sünnet Şölenine Başvurular Başladı

Akşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen sünnet şölenine başvuruların başladığı bildirildi.

Akşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen sünnet şölenine başvuruların başladığı bildirildi.

Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklarını sünnet ettirmek isteyen velilerin, Akşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne başvuru yapabileceğini söyledi.

Her yıl, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet ettirildiği şölenin bu yıl 9'uncusunun gerçekleştirileceğini hatırlatan Oğul, şunları kaydetti:

"Şölende sünnet olan çocukların kıyafetleri belediye ve hayırseverler tarafından karşılanıyor. Akşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan toplu sünnet şöleni için başvurular başladı. Çocuklarımız için 25 Ağustos 2012 Cumartesi günü Hıdırlık Mesire Alanı'nda toplu bir sünnet şöleni düzenleyeceğiz."

Muhabir: Bayram Uygun / İbrahim Yozoğlu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler