YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akşehir'de Hijyen Eğitimleri Devam Ediyor

Akşehir Berberler ve Kuaförler Odası ve Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu ile ortaklaşa düzenlenen hijyen eğitimi sona erdi.

Akşehir Berberler ve Kuaförler Odası ve Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu ile ortaklaşa düzenlenen hijyen eğitimi sona erdi. Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu toplantı salonunda yapılan hijyen eğitimine berber ve kuaför usta, kalfa ve çıraklar katıldı. Akşehir Berberler ve Kuaförler Odasına kayıtlı yaklaşık 170 kişi hijyen eğitimi alarak sertifikaya hak kazandı. Akşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü yetkilileri şu açıklamalarda bulundu: "Akşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak bölgemizde Hijyen eğitimlerinin birincisini tamamladık. İkinci başvuruları değerlendirerek halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyor. Akşehir çevresindeki grup kuramayan ilçelere hijyen eğitimleri kurumumuz tarafından verilmektedir. Akşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü olarak bugüne kadar hijyen eğitimine katılan yaklaşık 3 bin bin kişiye ulaşılarak hijyen eğitimi verdik."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler